جمهوری مدارا: سازمان بینالمللی پاملرنه میگوید پس از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان این گروه محیط «خصمانه و پر از تهدید و خشونت» را برای زنان ایجاد کردهاند.
در گزارشی که به تازگی از طرف این سازمان منتشر شده آمده است که قبل از تسلط طالبان، افغانستان شاهد پیشرفتهای قابل توجه در زمینه حقوق زنان بود و در این کشور زنان نقش تعیین کننده در تصمیم گیریها داشت؛ اما با تسلط دوباره طالبان بر افغانستان وضعیت کاملا تغییر کرده است.
در این گزارش این سازمان آمده است که همزمان با تغییر وضعیت حقوق زنان در افغانستان، سازمانهای بینالمللی نیز رویکرد خود را نسبت به زنان در افغانستان تغییر داده اند.
این سازمان بینالمللی اما گفته است که تغییر رویکرد سازمانهای بینالمللی در افغانستان به هدف تقویت صدای زنان و تامین امنیت منابع بوده است.
به گفته این سازمان، با وجود «شرایط ظالمانه» در حاکمیت دوباره طالبان، سازمانهای تحت رهبری زنان بسترهای جدیدی برای ارتباط و اطلاع رسانی پیدا کردهاند و این بسترسازی در چارچوب پروژه «صدای زنان و رهبری در محیطهای بشردوستانه» تنظیم شده است.
در گزارش آمده است که در حال حاضر بنیاد تحقیقات حقوقی زنان و کودکان(WCLRF) با گروهی متشکل از ۱۵ سازمان تحت رهبری زنان در افغانستان، تلاشهایی را برای تقویت ظرفیت و حمایت از آنان در دست انجام دارد.
طالبان محدودیتهای پرشماری را بر زندگی زنان افغانستان وضع کرده و آنان را کاملا از اجتماع حذف کرده اند.
این گروه، حقوق بشری و آزادیهای انسانی زنان مثل حق کار، حق آموزش و تحصیل، حق گشتوگذار، ورزش کردن، رفتن به محلات تفریحی، سفر کردن و بیرون از شدن خانه و سایر حقوق انسانی را برای زنان منع کرده و حتی صدای زنان را عورت میدانند.